Eigen route


Datum: 29-10-2017

Eigen route

Voor het eerst dit winterseizoen hebben we onze eigen route verkend. We startten met 5 man waaronder voor het eerst Martijn. Jammer genoeg kon hij het toch al matige tempo van mij niet volgen. Na een km of 15 en een aantal inhaalmanouvres  gaf Martijn de pijp aan Maarten die er overigens niet bij was.

Roel, Corny en Gerard volgden mij op een deels nieuw parcours. Het leek mij een goed plan om weer eens terug te keren naar het Jan Heijmansgat en het bos bij Coudewater. Met de oversteek van het Maximakanaal geeft dat een extra dimensie aan onze tocht. Probleem is wel dat er wat langere stukken in de tocht komen en we het stuk op Engelenstede moeten laten vallen. Niet iedereen (van ons vieren) was hier vooralsnog gelukkig mee maar het plan is om het voorstel uit te werken op papier en aan eenieder voor te leggen met het verzoek er van te maken wat men goed dunkt. Later dit jaar zullen we het ideale concept opnieuw gaan proberen.

Gerard stelde vandaag nog voor om een bakkie koffie te gaan nemen bij de Pimpernel. Daar aangekomen bleek echter dat de deuren pas om 12.00 open zouden gaan. Daar konden we niet op wachten waardoor we ons banaantje op de parkeerplaats verorberd hebben.

Na ongeveer 40 km keerden we terug in Nuland. Jozefoord en nog wat kleine stukjes moeten er nog bij komen.

Volgende week gaan we naar Nistelrode met Carlos en Roel als chauffeur...08.00 uur vertrek.Terug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
VladerackenVeldtoertocht 2018 VladerackenVeldtoertocht 2018