Datum: 23-04-2018

rondje Oirschot

Deze Oirschot-Groenewoud tocht over een afstand van 105 kilometers is misschien wel de mooiste die we dit seizoen reden. Er zaten veel nieuwe stroken in met name rond Boskant, Olland, Liempde, Schijndel en Oirschot.

Soms denk je wel eens dat je onderhand alles wel hebt gezien en dan tovert Joop toch weer wat nieuws uit de hoge hoed. Knap werk waar ongetwijfeld veel tijd in gaat zitten.

We waren aanvankelijk met 13 man, maar Harm haakte al vrij snel af met voor mij onbekende redenen.

Het weer was andermaal voortreffelijk. Een heerlijke temperatuur en relatief weinig wind. Ook qua tempo zat het wel goed. We kwamen uit op een gemiddelde van exact 30 per uur. Pauze was er bij Vingerhoeds in Oirschot en dan weet je dat je goed zit.

Nieuws is nog dat Martijn na een paar pogingen weer geblesseerd moest afhaken afgelopen donderdag en dat Carlos pogingen doet om Heintje Davids te imiteren. Voor alle duidelijkheid: zij was een Rotterdamse zangeres die keer op keer afscheid nam en telkens toch weer op de bühne terugkeerde. Carlos is voor de zoveelste keer gestopt als lid van onze vereniging. De vraag is nu of dit zijn definitieve besluit is of dat hij toch nog terugkeert.Hij zit nog in dubio. 

Persoonlijk vind ik het een vrij lachwekkende situatie aan het worden en ik heb me voorgenomen om er geen woorden meer aan vuil te maken, behalve dan dat ik hem natuurlijk het allerbeste wens.

Zondag fietsen we de Waaldijkentocht over een afstand van 100 kilometer en zijn we te gast bij Herman, de broer van Wout. We vertrekken om 08.00 uur.Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
VladerackenVeldtoertocht 2018 VladerackenVeldtoertocht 2018