Vladeracken Veldtoertocht

Zondag 13 januari 2013 is het weer zover. Voor de 9e keer organiseren wij onze eigen “VladerackenVeldtoertocht”. We hopen alleen dat de weergoden ons goed gezind zijn. De afgelopen maand is het veel regen en een week sneeuw geweest die het organiseren van veldtoertochten zwaar of zelfs (in het geval van De Kachelders) onmogelijk maakten.

We moeten dit jaar uitwijken naar een andere startlocatie. Nu Café Kerkzicht door een brand is verwoest starten en finishen we dit jaar op het sportpark van Nulandia (de plaatselijke voetbalvereniging). Met hun accommodatie: Kantine en kleedkamers (douches) een ideale oplossing. Bovendien zitten we dichter op de route en zal er ook voldoende parkeergelegenheid zijn.

De route is dit jaar op kleine puntjes aangepast maar zal in grote lijnen overeen komen met die van vorig jaar. De vele positieve reacties noopten ons niet tot grote aanpassingen. Kortom mooie elementen als het grondgebied van St. Jozefoord, de Binkhorst, ’t Brabants Landschap en Brabant Water zijn behouden gebleven.

Zoals gezegd start in de kantine van Nulandia tussen 08.15 uur en 10.00 uur en ook na afloop bent u van harte welkom bij Nulandia om alle sterke verhalen van onderweg te delen onder het genot van een lekker bakkie koffie of ander lekkers.

 


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Happen en trappen 2017 Happen en trappen 2017